Turisme d'Olesa
Cerca en el web

Registre al butlletí

A través d'aquest formulari et podràs registrar al web de turisme d'Olesa de Montserrat. Estar registrat et permet rebre diversos serveis comunicatius personalitzats: el butlletí electrònic i butlletins personalitzats sobre temes que et poden interessar.

Si ja ets un usuari registrat, pots accedir a les teves dades des d'aquest enllaç per modificar les teves subscripcions o donar-te de baixa.


  • Butlletí de turisme d'Olesa

* Camps obligatorisAVÍS LEGAL

 

L’enviament des les dades introduïdes en aquest formulari per part de l’usuari, implica l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals que figura al peu d'aquesta pàgina.

 

L’Ajuntament d'Olesa de Montserrat utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.

TURISME D’OLESA

Olesa de Montserrat, als peus de la muntanya de Montserrat, és un municipi ric en cultura i tradició. Situada a la capçalera de la comarca del Baix Llobregat, a la subcomarca del Montserratí, està a mig camí entre Barcelona i el Monestir de Montserrat. El seu entorn natural, amb bells i magnífics paratges, està delimitat pel riu Llobregat i per les serres de Sant Salvador de les Espases i Puigventós. Olesa té marcades arrels agrícoles: en destaca el conreu de l’olivera de la varietat palomar o olesana, autòctona a la població, de la qual s’extreu el reconegut Oli d’Olesa.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

CONTACTA'NS

CAL RAPISSA - CARRER AMPLE, 25 08640 OLESA DE MONTSERRAT

SEGUEIX-NOS

  • Facebook
  • Twitter
Escut Ajuntament Olesa de Montserrat
Consorci de turisme baix llobregat
Diputació de Barcelona
Generalitat de Catalunya

© 2017 TURISME D’OLESA