Turisme d'Olesa
Cerca en el web

Restaurant Cafè del Centre


ARRÒS AMB BOLETS

 

Ingredients:

Arròs

Costella de porc

Trossets de conill i de pollastre

Pebrot vermell

Pebrot verd

Ceba

Barreja de bolets

Brou d'au

All i julivert

Sal

Pebre vermell dolç

  

Elaboració:

Sofregiu la costella, el conill i el pollastre en una cassola. Afegiu-hi el pebrot vermell, el pebrot verd i la ceba i deixeu-ho sofregir.

 

Tireu-hi una cullerada de tomàquet fregit i els bolets, i remeneu-ho. Afegiu-hi l’arròs, l’all i julivert, sal i un pols de pebre vermell. Remeneu-ho i incorporeu-hi el brou d’au.

 

Deixeu-ho coure entre 12 i 15 minuts.



  • Arròs amb bolets


TURISME D’OLESA

Olesa de Montserrat, als peus de la muntanya de Montserrat, és un municipi ric en cultura i tradició. Situada a la capçalera de la comarca del Baix Llobregat, a la subcomarca del Montserratí, està a mig camí entre Barcelona i el Monestir de Montserrat. El seu entorn natural, amb bells i magnífics paratges, està delimitat pel riu Llobregat i per les serres de Sant Salvador de les Espases i Puigventós. Olesa té marcades arrels agrícoles: en destaca el conreu de l’olivera de la varietat palomar o olesana, autòctona a la població, de la qual s’extreu el reconegut Oli d’Olesa.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

CONTACTA'NS

CAL RAPISSA - CARRER AMPLE, 25 08640 OLESA DE MONTSERRAT

SEGUEIX-NOS

  • Facebook
  • Twitter
Escut Ajuntament Olesa de Montserrat
Consorci de turisme baix llobregat
Diputació de Barcelona
Generalitat de Catalunya

© 2017 TURISME D’OLESA