Turisme d'Olesa
Cerca en el web

Restaurant Cafè del Teatre


MANDONGUILLES AMB OLIVES I CEPS

 

Ingredients per a les mandonguilles:

½ kg de carn picada de vedella

½ kg carn picada de porc

1 cullereta de sal

1 cullereta de pebre negre

1 cullereta de julivert picat

4 grans d’all picats

½ ceba ratllada

2 ous

100 g de molla de pa (remullada amb llet)

200 g de farina

 

Ingredients per a la salsa:

300 ml d’oli verge d’Olesa

100 g de ceps secs

500 g de bolets variats

1 llauna d’olives farcides

6 grans d’all

2 cebes

1 copa de brandi

 

Elaboració:

Per fer les mandonguilles, barregeu la carn picada amb tots els ingredients menys la farina. Feu les mandonguilles, enfarineu-les bé i fregiu-les amb l’oli d’oliva. Deixeu l’oli de fregir a part.

 

Per fer la salsa, amb l’oli que heu reservat, feu un sofregit amb la ceba i l’all fins que agafi un to daurat. Afegiu-hi dues culleradetes de farina i remeneu-ho tot fins que quedi ben lligat.

 

Incorporeu-hi les mandonguilles, les olives amb la meitat del suc, els bolets i els ceps. Deixeu que bulli tot, una mitja hora aproximadament, a foc lent, i rectifiqueu-ho de sal.



  • Plaça de l’Oli, s/n
  • 93 778 57 37
  • Mandonguilles amb olives i ceps


TURISME D’OLESA

Olesa de Montserrat, als peus de la muntanya de Montserrat, és un municipi ric en cultura i tradició. Situada a la capçalera de la comarca del Baix Llobregat, a la subcomarca del Montserratí, està a mig camí entre Barcelona i el Monestir de Montserrat. El seu entorn natural, amb bells i magnífics paratges, està delimitat pel riu Llobregat i per les serres de Sant Salvador de les Espases i Puigventós. Olesa té marcades arrels agrícoles: en destaca el conreu de l’olivera de la varietat palomar o olesana, autòctona a la població, de la qual s’extreu el reconegut Oli d’Olesa.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

CONTACTA'NS

CAL RAPISSA - CARRER AMPLE, 25 08640 OLESA DE MONTSERRAT

SEGUEIX-NOS

  • Facebook
  • Twitter
Escut Ajuntament Olesa de Montserrat
Consorci de turisme baix llobregat
Diputació de Barcelona
Generalitat de Catalunya

© 2017 TURISME D’OLESA