Turisme d'Olesa
Cerca en el web

Restaurant Cal Caspe


BROQUETA D’ALBERGÍNIA ARREBOSSADA AMB TEMPURA I BRANDADA DE BACALLÀ

 

Ingredients per a la brandada de bacallà:

Bacallà

Llet

Picada d'all i julivert

Oli d'oliva d’Olesa

 

Ingredients per a l’albergínia amb tempura:

Albergínia

Farina

Cervesa

Sal

Vinagreta de mel amb oli d'oliva d’Olesa                           

 

Elaboració:

Escaldeu el bacallà i esmicoleu-lo. Poseu-lo a la paella amb un gotet d’oli d’Olesa i un got de llet. Afegiu-hi l’all i julivert picats. Remeneu-ho fins que es vagi espessint i retireu-ho del foc.

 

En un altre plat, barregeu la farina amb la cervesa fins aconseguir una crema una mica líquida. Arrebosseu-hi l’albergínia i fregiu-la.

 

La broqueta se serveix amb la vinagreta pel damunt.



  • Broqueta d'albergínia arrebossada amb tempura i brandada de bacallà


TURISME D’OLESA

Olesa de Montserrat, als peus de la muntanya de Montserrat, és un municipi ric en cultura i tradició. Situada a la capçalera de la comarca del Baix Llobregat, a la subcomarca del Montserratí, està a mig camí entre Barcelona i el Monestir de Montserrat. El seu entorn natural, amb bells i magnífics paratges, està delimitat pel riu Llobregat i per les serres de Sant Salvador de les Espases i Puigventós. Olesa té marcades arrels agrícoles: en destaca el conreu de l’olivera de la varietat palomar o olesana, autòctona a la població, de la qual s’extreu el reconegut Oli d’Olesa.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

CONTACTA'NS

CAL RAPISSA - CARRER AMPLE, 25 08640 OLESA DE MONTSERRAT

SEGUEIX-NOS

  • Facebook
  • Twitter
Escut Ajuntament Olesa de Montserrat
Consorci de turisme baix llobregat
Diputació de Barcelona
Generalitat de Catalunya

© 2017 TURISME D’OLESA