Turisme d'Olesa
  • CA
  • ES
  • EN
  • FR
  • DE
Cerca en el web

FESTES DE SANT ANTONI A OLESA DE MONTSERRAT

2/2/2019

FESTA DE SANT ANTONI ABAD- MERCAT MEDIEVAL, GUARNIMENT DE CAVALLS I CARRUATGES I ESMORZAR DE TRAGINERS

Tradicional celebració popular de la festa de Sant Antoni Abad on es fan commemoracions relacionades amb els animals i la pagesia, i es fomenta la conservació del patrimoni festiu i material. Hi hauran els tradicionals Tres Tombs, mercat medieval, concert i danses i moltes activitats més.

 

A continuació es detallen les activitats que es faran durant la festa:

Del 26/01 al 10/02: Exposició: “El transport amb energies de sang”. Lloc: Casa de Cultura

 

1 de febrer 

19 h. Cafè-tertúlia d’inici de la festa amb el convidat Adolf Bargues i Asturias (vice-President de la Federació Catalana dels Tres Tombs i ex-President i membre de la Junta dels Amics de Sant Antoni Abat de Martorell) i veterans de l'antiga junta d'Olesa. Lloc: Auditori de la Casa de Cultura

19,45 h. Acte de traspàs de la bandera als nous abanderats, que enguany son l’Esbart Olesà. Lloc: Auditori de la Casa de Cultura.

 

2 de febrer

 

De 10 a 21 h. Mercat Medieval. Lloc: Pl.Catalunya  (Ambientacions a diferents hores)

De 9 a 14 h. Mercat Ecològic. Lloc: C/ Alfons Sala (Organitzat per l’Associació de productors de proximitat del Montserratí)

12 h. Danses de l’Esbart Olesà. Lloc:escenari de la pl. Catalunya

19 h. Missa en honor de St. Antoni amb cantada de la Coral Santa Maria. Lloc: Parròquia

20 h. Cercavila amb la Mulassa d’Olesa. Lloc: A determinar (Organitzat per Mulassa d’Olesa).

 

3 de febrer

 

De 10 a 21 h. Mercat Medieval. Lloc: Pl.Catalunya (Ambientacions a diferents hores)

De 9 a 11 h. Guarniment de cavalls i carruatges i esmorzar de  traginers  (Obert a tothom - Preu: 3,5 €). Lloc: (A determinar).

11,45 h. Tres Tombs pels carrers d’Olesa, ambientats pels grallers de l’Associació de Geganters i Nans d’Olesa de Montserrat. Sortida (A determinar) Benedicció dels animals a les 12 h. (ambientada amb la banda de l’Escola Municipal de Música) i Tres Tombs pels carrers (A determinar).

14,30 h. Dinar de Sant Antoni al Restaurant Cafè del Centre amb ball a càrrec del grup Trio Koktel Jas. Lloc: Restaurant Cafè del Centre. Preu adult: 35 euros – Preu nen: 13 euros (Pagament anticipat. Reservar al tel. 619502464 o al correu ton...@gmail.com). Podeu consultar el menú al web: https://tonisolesa.cat/

 

 

   • FESTES DE SANT ANTONI ABAT


Horari
De 10.00 a 21.00h

Organitzador
Assoc. Tonis Olesa

Lloc
Pl. Catalunya (ambientacions a diferents hores)


TURISME D’OLESA

Olesa de Montserrat, als peus de la muntanya de Montserrat, és un municipi ric en cultura i tradició. Situada a la capçalera de la comarca del Baix Llobregat, a la subcomarca del Montserratí, està a mig camí entre Barcelona i el Monestir de Montserrat. El seu entorn natural, amb bells i magnífics paratges, està delimitat pel riu Llobregat i per les serres de Sant Salvador de les Espases i Puigventós. Olesa té marcades arrels agrícoles: en destaca el conreu de l’olivera de la varietat palomar o olesana, autòctona a la població, de la qual s’extreu el reconegut Oli d’Olesa.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

CONTACTA'NS

CAL RAPISSA - CARRER AMPLE, 25 08640 OLESA DE MONTSERRAT

SEGUEIX-NOS

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
Escut Ajuntament Olesa de Montserrat
Consorci de turisme baix llobregat
Diputació de Barcelona
Generalitat de Catalunya

© 2019 TURISME D’OLESA