Turisme d'Olesa
Cerca en el web

Projecte Dèria


El projecte Dèria és liderat per un enginyer agrònom que vol compartir amb els consumidors una part de la seva aventura vital. L’objectiu és la producció olesana a petita escala amb l’elaboració de cervesa i la transformació dels productes de l’hort en melmelades.

 

Cervesa artesana

Diferents tipus de cerveses en format de 33 cl, 75 cl i barril, elaborades artesanalment en brouades de 70 litres. S’hi treballen conceptes més que receptes: el blat, els malts, els llúpols i les llunes.

 

El Rebost del Bosc

Melmelades de diferents productes de l’Hort de l’Evarist o bé dels camps del Vives a Martorell, així com de diferents fruits i herbes silvestres recol·lectats als boscos i camps del nostre país.  • Cervesa Dèria
  • Cervesa Dèria: Passió 13
  • Cervesa Dèria: Núvol


Informació relacionada

CICLE FESTIU

TURISME D’OLESA

Olesa de Montserrat, als peus de la muntanya de Montserrat, és un municipi ric en cultura i tradició. Situada a la capçalera de la comarca del Baix Llobregat, a la subcomarca del Montserratí, està a mig camí entre Barcelona i el Monestir de Montserrat. El seu entorn natural, amb bells i magnífics paratges, està delimitat pel riu Llobregat i per les serres de Sant Salvador de les Espases i Puigventós. Olesa té marcades arrels agrícoles: en destaca el conreu de l’olivera de la varietat palomar o olesana, autòctona a la població, de la qual s’extreu el reconegut Oli d’Olesa.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

CONTACTA'NS

CAL RAPISSA - CARRER AMPLE, 25 08640 OLESA DE MONTSERRAT

SEGUEIX-NOS

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
Escut Ajuntament Olesa de Montserrat
Consorci de turisme baix llobregat
Diputació de Barcelona
Generalitat de Catalunya

© 2019 TURISME D’OLESA