Turisme d'Olesa
Cerca en el web

La Llar del Vi


Prop del Parc Municipal es pot trobar La Llar del Vi, un bar amb un ambient familiar i acollidor. Els migdies de dilluns a divendres ofereix un menú amb cuina de mercat, però també és el lloc per anar a prendre una copa o fer un sopar a base de tapes, ideal per a trobades d’amics.

 

Un plat que té molta acceptació és la torrada escalivada gratinada amb allioli. Es pot prendre com a tapa o com a entrant acompanyada d’una cervesa, vi o sangria de cava. Ara bé, a la Llar del Vi s’hi pot trobar, a més, plats de peix fresc, carn i embotits ibèrics.  • C/ Mallorca, 3
  • 656 16 26 27
  • Torrades de la Llar del Vi


TURISME D’OLESA

Olesa de Montserrat, als peus de la muntanya de Montserrat, és un municipi ric en cultura i tradició. Situada a la capçalera de la comarca del Baix Llobregat, a la subcomarca del Montserratí, està a mig camí entre Barcelona i el Monestir de Montserrat. El seu entorn natural, amb bells i magnífics paratges, està delimitat pel riu Llobregat i per les serres de Sant Salvador de les Espases i Puigventós. Olesa té marcades arrels agrícoles: en destaca el conreu de l’olivera de la varietat palomar o olesana, autòctona a la població, de la qual s’extreu el reconegut Oli d’Olesa.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

CONTACTA'NS

CAL RAPISSA - CARRER AMPLE, 25 08640 OLESA DE MONTSERRAT

SEGUEIX-NOS

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
Escut Ajuntament Olesa de Montserrat
Consorci de turisme baix llobregat
Diputació de Barcelona
Generalitat de Catalunya

© 2019 TURISME D’OLESA