Turisme d'Olesa
Cerca en el web

Matí-Moto


El segon diumenge de juliol, Olesa viu amb gran participació la trobada Matí-Moto. De bon matí, un esmorzar de germanor serveix per encarar la jornada que reuneix entitats moteres d’arreu de Catalunya, així com també d’altres zones, com València i Aragó.

 

La trobada, que es fa a la zona dels Closos del municipi, és una matinal que ofereix jocs esportius, sorteig per als visitants i una fira amb estands vinculats, la majoria, amb el món de les motos (roba, recanvis, etc). Ara bé, l’activitat més atractiva és la cursa no competitiva que els participants, amb les seves motos, fan entre poblacions de l’entorn (entre 25-35 km).

 

El Matí-Moto, organitzat pel Club Esportiu Moter Olesa-nos (CEM), se celebra a la població des de 2008 i ha arribat a ser un punt de trobada de centenars de persones amants de les motos.És unamatinal oberta a tothom, tant a moters com a totes aquelles persones que vulguin viure i participar en aquest esdeveniment. • Cursa de motos per poblacions de l'entorn d'Olesa. Foto: Club Esportiu Moter Ole-sanos (CEM)
 • Trobada de motos. Foto: Club Esportiu Moter Ole-sanos (CEM)
 • Ambient festiu en el Matí-Moto. Foto: Jordi Mas Valldeperas

  + 3

 • Matí-Moto a Olesa. Foto: Club Esportiu Moter Ole-sanos (CEM)
 • Jocs esportius en el Matí-Moto. Foto: Club Esportiu Moter Ole-sanos (CEM)
 • Estands relacionats amb el món de les motos. Foto: Club Esportiu Moter Ole-sanos (CEM)


Dates
Segon diumenge de juliol


TURISME D’OLESA

Olesa de Montserrat, als peus de la muntanya de Montserrat, és un municipi ric en cultura i tradició. Situada a la capçalera de la comarca del Baix Llobregat, a la subcomarca del Montserratí, està a mig camí entre Barcelona i el Monestir de Montserrat. El seu entorn natural, amb bells i magnífics paratges, està delimitat pel riu Llobregat i per les serres de Sant Salvador de les Espases i Puigventós. Olesa té marcades arrels agrícoles: en destaca el conreu de l’olivera de la varietat palomar o olesana, autòctona a la població, de la qual s’extreu el reconegut Oli d’Olesa.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

CONTACTA'NS

CAL RAPISSA - CARRER AMPLE, 25 08640 OLESA DE MONTSERRAT

SEGUEIX-NOS

 • Facebook
 • Twitter
 • Instagram
Escut Ajuntament Olesa de Montserrat
Consorci de turisme baix llobregat
Diputació de Barcelona
Generalitat de Catalunya

© 2019 TURISME D’OLESA