Turisme d'Olesa
Cerca en el web

Room Escape Escapa 32


Què és un Room Escape?

És un joc d’aventura en viu el qual consisteix en entrar en una habitació en grups de 2 a 6 jugadors. Un cop entreu a l’habitació haureu d’aconseguir resoldre la missió i haurem de  sortir en el menys temps possible, haureu de resoldre enigmes i trencaclosques de diferents tipus. És molt important que en tot moment hi hagi una bona cohesió de grups i una molt bona comunicació entre tots els membres, ja que serà essencial per poder resoldre la missió.

 

La misió: LA FORMULA DE L’OLI

El Doctor Robert fa anys que estudia l’oli  per intentar fer un tan bo com el d’Olesa, però no ho ha aconseguit. A causa de la seva frustració, va decidir robar la fórmula. Tots els seus experiments i recerques els duu a terme en un petit laboratori clandestí, on sospitem que ha amagat la fórmula robada.

És per això que necessitem uns bons investigadors, ja que la missió que us proposem no és gens fàcil. Portem diverses setmanes espiant els seus moviments i seguint-li la pista.  Des d’aquí us  desactivarem les alarmes del laboratori durant els següents 60 minuts. Durant aquest marge de temps haureu de recuperar la fórmula i escapar del laboratori abans que arribi el doctor.  • Escapa 32


TURISME D’OLESA

Olesa de Montserrat, als peus de la muntanya de Montserrat, és un municipi ric en cultura i tradició. Situada a la capçalera de la comarca del Baix Llobregat, a la subcomarca del Montserratí, està a mig camí entre Barcelona i el Monestir de Montserrat. El seu entorn natural, amb bells i magnífics paratges, està delimitat pel riu Llobregat i per les serres de Sant Salvador de les Espases i Puigventós. Olesa té marcades arrels agrícoles: en destaca el conreu de l’olivera de la varietat palomar o olesana, autòctona a la població, de la qual s’extreu el reconegut Oli d’Olesa.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

CONTACTA'NS

CAL RAPISSA - CARRER AMPLE, 25 08640 OLESA DE MONTSERRAT

SEGUEIX-NOS

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
Escut Ajuntament Olesa de Montserrat
Consorci de turisme baix llobregat
Diputació de Barcelona
Generalitat de Catalunya

© 2019 TURISME D’OLESA