Turisme d'Olesa
  • CA
  • ES
  • EN
  • FR
  • DE
Cerca en el web

Del 7/4/2022 al 31/12/2022

Les barraques Olesanes i el seu oli

Del 7/4/2022 al 31/12/2022

Olesa de Montserrat és un poble natural i de tradicions singulars situat al nord del Baix Llobregat. Amb unes ar-rels agrícoles molt marcades, destaquen les seves oliveres d’olesana, l’oliva autòctona amb la que es produeix l'ex-cel·lent oli d’oliva, suau, saborós i excel·lent per acompa-nyar qualsevol àpat.

 

En Josep us proposa una visita guiada pel seu entorn ru-ral, on visitareu els camps d’oliveres tot coneixent el seu procés evolutiu fins al moment òptim de la collita. També descobrireu les tradicionals barraques olesanes, les úni-ques que estan formades, a més de pedra seca, per bran-ques d’oliveres olesanes i que encara avui dia són fruit d’investigacions sobre el passat de la vila i la seva cultura.

 

Dinareu a un restaurant del casc històric i coneixereu a l’Adrià, que us parlarà dels orígens d’Olesa a través d’una espècie de viatge en el temps des de el molí d’oli fins a l’Edat Medieval i acabant a la icònica Torre del Rellotge.

 

Submergeix-te al patrimoni i a la vida rural d’Olesa!  • Camps_Olesa.jpg


Horari
Dia complert

Preu
Preu des de 97,50€

Incripcions
reservas@turismovivencial.com
93 657 12 21

Organitzador
Turismo Vivencial- Ajuntament Olesa de Montserrat

Lloc
Església de Santa Maria

Altres
Ruta interpretativa per la natura. Menú de productes de temporada. Visita guiada pel centre d’Olesa.


TURISME D’OLESA

Olesa de Montserrat, als peus de la muntanya de Montserrat, és un municipi ric en cultura i tradició. Situada a la capçalera de la comarca del Baix Llobregat, a la subcomarca del Montserratí, està a mig camí entre Barcelona i el Monestir de Montserrat. El seu entorn natural, amb bells i magnífics paratges, està delimitat pel riu Llobregat i per les serres de Sant Salvador de les Espases i Puigventós. Olesa té marcades arrels agrícoles: en destaca el conreu de l’olivera de la varietat palomar o olesana, autòctona a la població, de la qual s’extreu el reconegut Oli d’Olesa.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

CONTACTA'NS

CAL RAPISSA - CARRER AMPLE, 25 08640 OLESA DE MONTSERRAT

SEGUEIX-NOS

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
Escut Ajuntament Olesa de Montserrat
Consorci de turisme baix llobregat
Diputació de Barcelona
Generalitat de Catalunya

© 2019 TURISME D’OLESA