Turisme d'Olesa
  • CA
  • ES
  • EN
  • FR
  • DE
Cerca en el web

Del 7/4/2022 al 31/12/2022

Assaboreix Olesa entre vinyes i barraques

Del 7/4/2022 al 31/12/2022

Un oli autòcton amb molta història

 

Olesa de Montserrat és una vila tranquil·la, dinàmica i na-tural de la comarca del Baix Llobregat. L’amabilitat de la seva gent local, la qualitat de vida i l’entorn natural que l’envolta la converteix en l’indret ideal per passar un dia en família. Durant la jornada t’aproparem a l’ingredient fonamental de la seva gastronomia, l’oli Oulesa, produït amb la varietat autòctona que produeixen les oliveres lo-cals des del segle XVIII.

 

Amb el nostre amfitrió Josep, visitarem les oliveres i des-cobrirem que a més de produir oli també serveixen per construir les tradicionals barraques olesanes que troba-rem al llarg del camí.

 

Al centre de la vila, gaudireu d’un dinar tradicional en el que no faltarà l’acompanyament de l’oli local. Per acabar la vostra immersió en el producte estrella d’Olesa, visita-reu el molí d’oli, on en Josep Maria us explicarà els se-crets de la seva elaboració des de l’olivera a l’ampolla.  • Assaboreix_olesa.jpg


Horari
Dia complert

Preu
Preu des de 61,00€

Incripcions
reservas@turismovivencial.com
93 657 12 21

Organitzador
Turismo Vivencial- Ajuntament Olesa de Montserrat

Lloc
Església de Santa Maria

Altres
Ruta interpretativa per les oliveres i barraques. Menú de productes de temporada. Visita al molí d’oli.


TURISME D’OLESA

Olesa de Montserrat, als peus de la muntanya de Montserrat, és un municipi ric en cultura i tradició. Situada a la capçalera de la comarca del Baix Llobregat, a la subcomarca del Montserratí, està a mig camí entre Barcelona i el Monestir de Montserrat. El seu entorn natural, amb bells i magnífics paratges, està delimitat pel riu Llobregat i per les serres de Sant Salvador de les Espases i Puigventós. Olesa té marcades arrels agrícoles: en destaca el conreu de l’olivera de la varietat palomar o olesana, autòctona a la població, de la qual s’extreu el reconegut Oli d’Olesa.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

CONTACTA'NS

CAL RAPISSA - CARRER AMPLE, 25 08640 OLESA DE MONTSERRAT

SEGUEIX-NOS

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
Escut Ajuntament Olesa de Montserrat
Consorci de turisme baix llobregat
Diputació de Barcelona
Generalitat de Catalunya

© 2019 TURISME D’OLESA