Turisme d'Olesa
Cerca en el web

Bar Els Salistes


Referent al municipi i punt de trobada per excel·lència dels olesans, els Salistes és un bar amb un ambient popular i familiar.

 

Està ubicat en un edifici emblemàtic, el Teatre Olesa (conegut també com a Salistes), actualment tancat. Destaca la façana amb elements clàssics, obra de l’escultor olesà Alfons Gumfaus.

 

De totes les seves tapes, una de les més sol·licitades és la de patates braves. Tot i així, també s'hi pot trobar una àmplia variació de tapes, plats combinats i els seus coneguts xipirons.  • Patates Braves Els Salistes


TURISME D’OLESA

Olesa de Montserrat, als peus de la muntanya de Montserrat, és un municipi ric en cultura i tradició. Situada a la capçalera de la comarca del Baix Llobregat, a la subcomarca del Montserratí, està a mig camí entre Barcelona i el Monestir de Montserrat. El seu entorn natural, amb bells i magnífics paratges, està delimitat pel riu Llobregat i per les serres de Sant Salvador de les Espases i Puigventós. Olesa té marcades arrels agrícoles: en destaca el conreu de l’olivera de la varietat palomar o olesana, autòctona a la població, de la qual s’extreu el reconegut Oli d’Olesa.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

CONTACTA'NS

CAL RAPISSA - CARRER AMPLE, 25 08640 OLESA DE MONTSERRAT

SEGUEIX-NOS

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
Escut Ajuntament Olesa de Montserrat
Consorci de turisme baix llobregat
Diputació de Barcelona
Generalitat de Catalunya

© 2019 TURISME D’OLESA