Turisme d'Olesa
Cerca en el web

Cicle "Primavera musical"


Amb l’objectiu de donar a conèixer l’Orgue d’Olesa, l’Associació Amics de l’Orgue i de les Arts organitzen un cicle de concerts batejats amb el nom de Primavera musical. De març a juny, s’ofereix una oferta musical amb concerts d’orgue i actuacions de cors i corals, orquestres de cambra, òpera i jazz.

 

El cicle Primavera musical es fa a la Parròquia Santa Maria, que és on es troba ubicat aquest instrument de qualitat sonora solemne i excepcional, nova font de cultura i d’identitat per al poble d’Olesa.  • Primavera musical. Concert Stabat Master. Foto: Ester Sampietro


Dates
De març a juny


Informació relacionada

VISITAR

TURISME D’OLESA

Olesa de Montserrat, als peus de la muntanya de Montserrat, és un municipi ric en cultura i tradició. Situada a la capçalera de la comarca del Baix Llobregat, a la subcomarca del Montserratí, està a mig camí entre Barcelona i el Monestir de Montserrat. El seu entorn natural, amb bells i magnífics paratges, està delimitat pel riu Llobregat i per les serres de Sant Salvador de les Espases i Puigventós. Olesa té marcades arrels agrícoles: en destaca el conreu de l’olivera de la varietat palomar o olesana, autòctona a la població, de la qual s’extreu el reconegut Oli d’Olesa.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

CONTACTA'NS

CAL RAPISSA - CARRER AMPLE, 25 08640 OLESA DE MONTSERRAT

SEGUEIX-NOS

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
Escut Ajuntament Olesa de Montserrat
Consorci de turisme baix llobregat
Diputació de Barcelona
Generalitat de Catalunya

© 2019 TURISME D’OLESA