Turisme d'Olesa
Cerca en el web

Aplec de Sant Salvador


El primer diumenge de setembre, la tradició marca participar a l’Aplec de Sant Salvador de les Espases. El marc és incomparable: una ermita documentada des de l’any 985, construïda aprofitant parts del que fou el Castell de les Espases, a més d’unes impressionants vistes de les contrades.

 

En aquesta tradicional trobada, s’hi celebra l’eucaristia a l’ermita i un concurs de poesia, a més de ser un moment de germanor entre els participants. L’Aplec és organitzat pels Amics de Sant Salvador.  • Participants a l'Aplec. Foto: Amics de Sant Salvador
  • Eucaristia de l'Aplec dins l'ermita. Foto: Amics de Sant Salvador


TURISME D’OLESA

Olesa de Montserrat, als peus de la muntanya de Montserrat, és un municipi ric en cultura i tradició. Situada a la capçalera de la comarca del Baix Llobregat, a la subcomarca del Montserratí, està a mig camí entre Barcelona i el Monestir de Montserrat. El seu entorn natural, amb bells i magnífics paratges, està delimitat pel riu Llobregat i per les serres de Sant Salvador de les Espases i Puigventós. Olesa té marcades arrels agrícoles: en destaca el conreu de l’olivera de la varietat palomar o olesana, autòctona a la població, de la qual s’extreu el reconegut Oli d’Olesa.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

CONTACTA'NS

CAL RAPISSA - CARRER AMPLE, 25 08640 OLESA DE MONTSERRAT

SEGUEIX-NOS

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
Escut Ajuntament Olesa de Montserrat
Consorci de turisme baix llobregat
Diputació de Barcelona
Generalitat de Catalunya

© 2019 TURISME D’OLESA