Turisme d'Olesa
Cerca en el web

Trobada d’Esbarts Infantils i Juvenils


La Trobada d'Esbarts Infantils i Juvenils al nostre municipi és una de les festes de la dansa més importants a Olesa, que té lloc a la primavera (a mitjan maig) i és organitzada per l’Esbart Olesà.

 

Els carrers i places de la vila s'omplen de nens i nenes que dansen al ritme de balls populars de Catalunya. En aquesta trobada es poden veure més d’un centenar de nens i nenes d'arreu del territori i de diferents esbarts ballant conjuntament a la plaça de Catalunya del municipi.  • Trobada d'Esbarts. Foto Agustí Boada
  • Trobada d'Esbarts. Foto Agustí Boada
  • Ballada conjunta a la Plaça de Catalunya. Foto: Agustí Boada Bayona


Dates
Mitjan maig


Informació relacionada

CICLE FESTIU

TURISME D’OLESA

Olesa de Montserrat, als peus de la muntanya de Montserrat, és un municipi ric en cultura i tradició. Situada a la capçalera de la comarca del Baix Llobregat, a la subcomarca del Montserratí, està a mig camí entre Barcelona i el Monestir de Montserrat. El seu entorn natural, amb bells i magnífics paratges, està delimitat pel riu Llobregat i per les serres de Sant Salvador de les Espases i Puigventós. Olesa té marcades arrels agrícoles: en destaca el conreu de l’olivera de la varietat palomar o olesana, autòctona a la població, de la qual s’extreu el reconegut Oli d’Olesa.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

CONTACTA'NS

CAL RAPISSA - CARRER AMPLE, 25 08640 OLESA DE MONTSERRAT

SEGUEIX-NOS

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
Escut Ajuntament Olesa de Montserrat
Consorci de turisme baix llobregat
Diputació de Barcelona
Generalitat de Catalunya

© 2019 TURISME D’OLESA