Turisme d'Olesa
Cerca en el web

Sortides guiades i comentades


Els caps de setmana, durant tot l'any, el Departament de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Olesa organitza sortides guiades al voltant del terme municipal, tant urbà com rural, per tal de donar a conèixer el patrimoni natural i cultural, a més de facilitar la descoberta de nous recorreguts.

 

Sovint, també es creen esdeveniments que estiguin en concordança amb una efemèride concreta, com, per exemple, el Dia Mundial de l'Aigua o la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.

 

Aquestes sortides es fan amb l'acompanyament d'un guia que s'encarrega de comentar i conduir l'activitat durant tota la jornada.

 

L'Ajuntament ofereix també la possibilitat de fer sortides específiques per a entitats locals i escoles.

 

Un cop al mes, hi ha una sortida més concreta pensada per a persones amb diversitat funcional amb la col·laboració dels voluntaris de la cadira Joëlette.  • Sortides comentades a càrrec del guia de natura de l’Ajuntament, Joan Soler Gironès. De fons, natura del nostre entorn: Sant Pere Sacama i Puigventós. Foto: Jesus Cañizares Martínez


Dates
Caps de setmana


TURISME D’OLESA

Olesa de Montserrat, als peus de la muntanya de Montserrat, és un municipi ric en cultura i tradició. Situada a la capçalera de la comarca del Baix Llobregat, a la subcomarca del Montserratí, està a mig camí entre Barcelona i el Monestir de Montserrat. El seu entorn natural, amb bells i magnífics paratges, està delimitat pel riu Llobregat i per les serres de Sant Salvador de les Espases i Puigventós. Olesa té marcades arrels agrícoles: en destaca el conreu de l’olivera de la varietat palomar o olesana, autòctona a la població, de la qual s’extreu el reconegut Oli d’Olesa.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

CONTACTA'NS

CAL RAPISSA - CARRER AMPLE, 25 08640 OLESA DE MONTSERRAT

SEGUEIX-NOS

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
Escut Ajuntament Olesa de Montserrat
Consorci de turisme baix llobregat
Diputació de Barcelona
Generalitat de Catalunya

© 2019 TURISME D’OLESA