Turisme d'Olesa
Cerca en el web

Arribada de la Flama del Canigó


L’arribada de la Flama del Canigó, organitzada per la CAL Olesa, coincideix amb la Festa Major d’Olesa, cosa que dóna un sentit més festiu a l’acte cultural i reivindicatiu de la llengua catalana. Després de recórrer els carrers de la vila, la Flama és rebuda pel consistori a la plaça de Fèlix Figueras i Aragay.

 

Després de la lectura del manifest, s’entona el cant d’Els Segadors, per continuar amb l’actuació d’entitats de la cultura popular olesana. En arribar el dia de la revetlla, la Flama encén la foguera de Sant Joan, que crema al ritme de les danses de les dues colles de diables del municipi (Diablots d’Olesa i Custus Ignis).  • Arribada de la Flama del Canigó. Foto de Tomàs Muñoz
  • Arribada de la Flama del Canigó, organitzada per la la CAL Olesa. Foto: Georgina Munoz
  • Sardanes de benvinguda de la Flama del Canigó. Foto: Jaume Morera Barreda

    + 1

  • Encesa foguera Sant Joan. Foto: Georgina Munoz


Informació relacionada

CICLE FESTIU

TURISME D’OLESA

Olesa de Montserrat, als peus de la muntanya de Montserrat, és un municipi ric en cultura i tradició. Situada a la capçalera de la comarca del Baix Llobregat, a la subcomarca del Montserratí, està a mig camí entre Barcelona i el Monestir de Montserrat. El seu entorn natural, amb bells i magnífics paratges, està delimitat pel riu Llobregat i per les serres de Sant Salvador de les Espases i Puigventós. Olesa té marcades arrels agrícoles: en destaca el conreu de l’olivera de la varietat palomar o olesana, autòctona a la població, de la qual s’extreu el reconegut Oli d’Olesa.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

CONTACTA'NS

CAL RAPISSA - CARRER AMPLE, 25 08640 OLESA DE MONTSERRAT

SEGUEIX-NOS

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
Escut Ajuntament Olesa de Montserrat
Consorci de turisme baix llobregat
Diputació de Barcelona
Generalitat de Catalunya

© 2019 TURISME D’OLESA