Turisme d'Olesa
Cerca en el web

Diada de Sant Jordi


Parades de llibres i de roses omplen els carrers del municipi en la celebració de la diada del patró de Catalunya, Sant Jordi. Tot i ser un dia lectiu, els ciutadans participen activament en aquesta festa del 23 d’abril.

 

Dia amb diferents activitats, també, com el lliurament de premis del concurs infantil i juvenil de conte i narració breu en català en el qual participen alumnes de les escoles del municipi; tallers infantils i estands d’entitats; ambientació musical, i tastets de la nostra cuina a càrrec de restaurants olesans.

 

I tot amb la presència imponent del Drac Olivé de la UEC davant l’Ajuntament, talment com un dels protagonistes de la llegenda i de les fotografies de petits i grans que s’hi acosten.


  • Roses per Sant Jordi. Foto: Georgina Muñoz
  • El Drac Olivé per Sant Jordi. Foto: Georgina Muñoz
  • Lliurament dels Premis Sant Jordi de conte i narració breu en català. Foto: Georgina Muñoz

    + 2

  • Tastets per Sant Jordi al Parc municipal. Foto: Jordi López Guevara (Tot Olesa Imatges)
  • Tastets de la nostra gastronomia. Foto: Jordi López Guevara (Tot Olesa Imatges)


Dates
23 d'abril


Informació relacionada

CICLE FESTIU

GASTRONOMIA

TURISME D’OLESA

Olesa de Montserrat, als peus de la muntanya de Montserrat, és un municipi ric en cultura i tradició. Situada a la capçalera de la comarca del Baix Llobregat, a la subcomarca del Montserratí, està a mig camí entre Barcelona i el Monestir de Montserrat. El seu entorn natural, amb bells i magnífics paratges, està delimitat pel riu Llobregat i per les serres de Sant Salvador de les Espases i Puigventós. Olesa té marcades arrels agrícoles: en destaca el conreu de l’olivera de la varietat palomar o olesana, autòctona a la població, de la qual s’extreu el reconegut Oli d’Olesa.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

CONTACTA'NS

CAL RAPISSA - CARRER AMPLE, 25 08640 OLESA DE MONTSERRAT

SEGUEIX-NOS

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
Escut Ajuntament Olesa de Montserrat
Consorci de turisme baix llobregat
Diputació de Barcelona
Generalitat de Catalunya

© 2019 TURISME D’OLESA