Turisme d'Olesa
Cerca en el web

Casa de Cultura


Espai de trobada, d’actes i d’exposicions que acull diferents serveis municipals. Inaugurat l’any 2003, és el centre cultural de referència al municipi, obert i dinàmic, que ofereix un ampli ventall de propostes i activitats. A la planta baixa hi ha dues sales d’exposicions, canals de comunicació ideals per a tota mena d’expressions culturals i amb una programació completa i variada durant tot l’any. També s’hi troba l’Auditori, que va obrir les portes l’any 2007: és una sala polivalent amb un aforament de 130 persones, idoni per a conferències, presentacions, concerts i representacions de petit format.

 

L’Escola Municipal de Música ocupa la primera planta de l’edifici, juntament amb un espai polifacètic i les dependències de la Regidoria de Cultura.

 

La planta soterrània de la Casa de Cultura acull l’Arxiu Històric i Administratiu, l’emissora municipal Olesa Ràdio, el Servei Local de Català, el departament del TIC, el Servei de Mediació Ciutadana i les oficines de la Creu Roja.  • Casa  de Cultura.JPG


TURISME D’OLESA

Olesa de Montserrat, als peus de la muntanya de Montserrat, és un municipi ric en cultura i tradició. Situada a la capçalera de la comarca del Baix Llobregat, a la subcomarca del Montserratí, està a mig camí entre Barcelona i el Monestir de Montserrat. El seu entorn natural, amb bells i magnífics paratges, està delimitat pel riu Llobregat i per les serres de Sant Salvador de les Espases i Puigventós. Olesa té marcades arrels agrícoles: en destaca el conreu de l’olivera de la varietat palomar o olesana, autòctona a la població, de la qual s’extreu el reconegut Oli d’Olesa.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

CONTACTA'NS

CAL RAPISSA - CARRER AMPLE, 25 08640 OLESA DE MONTSERRAT

SEGUEIX-NOS

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
Escut Ajuntament Olesa de Montserrat
Consorci de turisme baix llobregat
Diputació de Barcelona
Generalitat de Catalunya

© 2019 TURISME D’OLESA