Turisme d'Olesa
Cerca en el web

Biblioteca Santa Oliva


La cultura popular a Olesa i el que hi és tradicional té un lloc molt especial entre les entitats del municipi, però el que entenem globalment com a cultura i el consum de cultura tradicional es troba a la Biblioteca Santa Oliva, la biblioteca pública del municipi, que va inaugurar-se l’any 1936 i que mai ha tancat les seves portes. L’any 1994 es traslladava a l’equipament que acull actualment el servei, i que està al costat de l’Ajuntament, compartint edifici amb la Casa de Cultura.

 

Els amants de la lectura, de la música i del bon cinema s’hi troben com a casa!

 

El que fa particularment especial la Biblioteca, més enllà del llegat cultural que hi ha als seus prestatges, és la Lletra ballarina,de Joan Brossa, que presideix la sala de lectura. Una obra d’art del poeta que només es pot veure a la nostra Biblioteca, que, si ho voleu, també és la vostra.  • Biblioteca Santa Oliva


TURISME D’OLESA

Olesa de Montserrat, als peus de la muntanya de Montserrat, és un municipi ric en cultura i tradició. Situada a la capçalera de la comarca del Baix Llobregat, a la subcomarca del Montserratí, està a mig camí entre Barcelona i el Monestir de Montserrat. El seu entorn natural, amb bells i magnífics paratges, està delimitat pel riu Llobregat i per les serres de Sant Salvador de les Espases i Puigventós. Olesa té marcades arrels agrícoles: en destaca el conreu de l’olivera de la varietat palomar o olesana, autòctona a la població, de la qual s’extreu el reconegut Oli d’Olesa.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

CONTACTA'NS

CAL RAPISSA - CARRER AMPLE, 25 08640 OLESA DE MONTSERRAT

SEGUEIX-NOS

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
Escut Ajuntament Olesa de Montserrat
Consorci de turisme baix llobregat
Diputació de Barcelona
Generalitat de Catalunya

© 2019 TURISME D’OLESA