Turisme d'Olesa
Cerca en el web

Ruta de Pessebres


La Ruta dels Pessebres és una de les iniciatives destacades de la programació nadalenca olesana. Impulsada per l’Associació de Pessebristes d’Olesa és una oportunitat per poder visitar els pessebres que estan ubicats en equipaments públics i en habitatges particulars del municipi. L’entitat ha recuperat, així, la tradició d’obrir les portes de les cases dels vilatans per mostrar el treball fet durant tot l’any de les diferents escenes del naixement de Jesús.

 

En total són uns quaranta pessebres els que conformen la Ruta que esdevé, ja, una activitat  consolidada que estimula la creativitat artística i la tradició, a més de ser una forma de millorar la convivència entre la ciutadania.

 

A banda de la Ruta, per les mateixes dates de Nadal es pot visitar l’exposició de diorames de pessebres a la Casa de Cultura de la vila. • Reis visitant Herodes. Pessebre de Carme Cascante. Foto: Associació de Pessebristes d'Olesa
 • Pessebre del carrer de Fora d'Albert Parent. Foto: Associació de Pessebristes d'Olesa
 • Naixement a Sant Pere Sacama. Diorama de Ricard Vila. Foto: Associació de Pessebristes d'Olesa

  + 3

 • Naixement. Pessebre de la Parròquia Santa Maria. Foto: Associació de Pessebristes d'Olesa
 • Pastors a Can Llimona. Pessebre d'Enric Boada. Foto: Associació de Pessebristes d'Olesa
 • Anunciata a Sant Salvador. Diorama d'Andreu Costa. Foto: Associació de Pessebristes d'Olesa


Informació relacionada

CICLE FESTIU

TURISME D’OLESA

Olesa de Montserrat, als peus de la muntanya de Montserrat, és un municipi ric en cultura i tradició. Situada a la capçalera de la comarca del Baix Llobregat, a la subcomarca del Montserratí, està a mig camí entre Barcelona i el Monestir de Montserrat. El seu entorn natural, amb bells i magnífics paratges, està delimitat pel riu Llobregat i per les serres de Sant Salvador de les Espases i Puigventós. Olesa té marcades arrels agrícoles: en destaca el conreu de l’olivera de la varietat palomar o olesana, autòctona a la població, de la qual s’extreu el reconegut Oli d’Olesa.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

CONTACTA'NS

CAL RAPISSA - CARRER AMPLE, 25 08640 OLESA DE MONTSERRAT

SEGUEIX-NOS

 • Facebook
 • Twitter
 • Instagram
Escut Ajuntament Olesa de Montserrat
Consorci de turisme baix llobregat
Diputació de Barcelona
Generalitat de Catalunya

© 2019 TURISME D’OLESA