Turisme d'Olesa
Cerca en el web

Tastets de la nostra gastronomia


És una activitat impulsada per l’Ajuntament l’any 2012, coincidint amb la Diada de Sant Jordi.

 

Neix amb la voluntat de completar l’oferta lúdica i festiva de la Diada amb un tast de gastronomia a càrrec dels restaurants d’Olesa. La bona acollida de la primera edició va fer que aquesta activitat es traslladés també a la Festa Major.

 

Des d’aleshores els Tastets s’han consolidat i el nombre de restaurants participants i el de visitants ha anat creixent any rere any. Els restaurants ofereixen diferents Tastets de la seva gastronomia a preus populars, i  el fet que l’activitat coincideixi amb Sant Jordi i amb l’acte de cloenda de la Festa Major l’ha convertit en una de les més participatives i apreciades per la ciutadania.


  • Tastets de la nostra gastronomia per Festa Major. Foto: Jaume Morera Barreda
  • Tastets mercat georgina lopez
  • Tastets de la nostra gastronomia. Foto: Jordi López Guevara (Tot Olesa Imatges)

    + 1

  • Tastets. Foto: Jordi López Guevara (Tot Olesa Imatges)


TURISME D’OLESA

Olesa de Montserrat, als peus de la muntanya de Montserrat, és un municipi ric en cultura i tradició. Situada a la capçalera de la comarca del Baix Llobregat, a la subcomarca del Montserratí, està a mig camí entre Barcelona i el Monestir de Montserrat. El seu entorn natural, amb bells i magnífics paratges, està delimitat pel riu Llobregat i per les serres de Sant Salvador de les Espases i Puigventós. Olesa té marcades arrels agrícoles: en destaca el conreu de l’olivera de la varietat palomar o olesana, autòctona a la població, de la qual s’extreu el reconegut Oli d’Olesa.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

CONTACTA'NS

CAL RAPISSA - CARRER AMPLE, 25 08640 OLESA DE MONTSERRAT

SEGUEIX-NOS

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
Escut Ajuntament Olesa de Montserrat
Consorci de turisme baix llobregat
Diputació de Barcelona
Generalitat de Catalunya

© 2019 TURISME D’OLESA