Turisme d'Olesa
Cerca en el web

Mercat Municipal


Centre comercial del producte fresc i de proximitat, el Mercat Municipal d’Olesa acull nombroses parades en les quals es combina la venda de tot tipus d’aliments: carn, peix,  embotits d’elaboració artesanal, fruites i verdures de collita pròpia, pesca salada, llegums cuits, aviram o fruita seca, a més de plats cuinats que elaboren els establiments de restauració.

 

El Mercat Municipal és molt més que un espai comercial. És un punt de trobada entre la ciutadania, d’interacció social que contribueix a la vitalitat del municipi; tot amanit amb una gran oferta variada i de qualitat, un tracte personalitzat i que vetlla per un bon servei.

 

Implicat en els esdeveniments socials, festius i culturals de la vila, el Mercat participa en la celebració d’actes populars com la festa de Carnaval organitzant una mostra gastronòmica, els Tastets, on es poden degustar plats preparats pels mateixos paradistes.

 

El Mercat Municipal es troba emplaçat en un gran edifici, situat a l’Eixample olesà, obert a quatre carrers. Obra de l’arquitecte Jeroni Martorell i Terrats, es va inaugurar l’1 d’octubre de 1932, i s’amplià quaranta anys després (1972) amb la construcció de la nau annexa per a la venda de peix. Amb la remodelació de l’any 1993, presenta un aspecte més modern combinat amb la història d’un edifici catalogat a l’Inventari del Patrimoni Arquitectònic Català. • Plaça Catalunya, s/n
 • 93 778 02 49
 • Mercat Municipal (exterior). Foto: Georgina Muñoz
 • Parada de fruita i verdura
 • Interior Mercat Foto Jose Gomez.JPG

  + 2

 • Plaça del Mercat Foto Jose Gomez.JPG
 • Plaça del Mercat Foto Jose Gómez.JPG


TURISME D’OLESA

Olesa de Montserrat, als peus de la muntanya de Montserrat, és un municipi ric en cultura i tradició. Situada a la capçalera de la comarca del Baix Llobregat, a la subcomarca del Montserratí, està a mig camí entre Barcelona i el Monestir de Montserrat. El seu entorn natural, amb bells i magnífics paratges, està delimitat pel riu Llobregat i per les serres de Sant Salvador de les Espases i Puigventós. Olesa té marcades arrels agrícoles: en destaca el conreu de l’olivera de la varietat palomar o olesana, autòctona a la població, de la qual s’extreu el reconegut Oli d’Olesa.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

CONTACTA'NS

CAL RAPISSA - CARRER AMPLE, 25 08640 OLESA DE MONTSERRAT

SEGUEIX-NOS

 • Facebook
 • Twitter
 • Instagram
Escut Ajuntament Olesa de Montserrat
Consorci de turisme baix llobregat
Diputació de Barcelona
Generalitat de Catalunya

© 2019 TURISME D’OLESA