Turisme d'Olesa
Cerca en el web

Restaurant Cafè del Centre


El Cafè del Centre, restaurant de carta de plats i menú diari a Olesa de Montserrat, Barcelona.
Som un restaurant que oferim carta de plats i menú diari al casc antic d’Olesa de Montserrat, Barcelona. El Cafè del Centre va ser creat l’any 1960 per la família Espinar Tallón, que avui en dia continua sent qui el gestiona.

Treballem sobre la base de l’experiència de tot aquest temps, que ha portat a buscar sempre una gran qualitat en plats casolans. Si busqueu un restaurant amb opcions de carta i menú, heu de venir al Cafè del Centre d’Olesa de Montserrat, Barcelona.

 

Durant la setmana, de dilluns a divendres, la dedicació principal del restaurant és el menú diari, de tres opcions diferents i equilibrades amb les que el client queda satisfet.

Els caps de setmana oferim el menú de diumenge i la carta. Els plats són més cuidats, amb ingredients de proximitat, i amb sabors diferents… tot en un ambient càlid i familiar però alhora modern i actual.  • Cafe_del_centre.jpg


TURISME D’OLESA

Olesa de Montserrat, als peus de la muntanya de Montserrat, és un municipi ric en cultura i tradició. Situada a la capçalera de la comarca del Baix Llobregat, a la subcomarca del Montserratí, està a mig camí entre Barcelona i el Monestir de Montserrat. El seu entorn natural, amb bells i magnífics paratges, està delimitat pel riu Llobregat i per les serres de Sant Salvador de les Espases i Puigventós. Olesa té marcades arrels agrícoles: en destaca el conreu de l’olivera de la varietat palomar o olesana, autòctona a la població, de la qual s’extreu el reconegut Oli d’Olesa.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

CONTACTA'NS

CAL RAPISSA - CARRER AMPLE, 25 08640 OLESA DE MONTSERRAT

SEGUEIX-NOS

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
Escut Ajuntament Olesa de Montserrat
Consorci de turisme baix llobregat
Diputació de Barcelona
Generalitat de Catalunya

© 2019 TURISME D’OLESA