Turisme d'Olesa
Cerca en el web

Areny del Molí


Zona d’esbarjo al costat del riu Llobregat ideal per a sortides familiars. Hi ha taules de pícnic i barbacoes, d’ús públic i gratuït, sempre que es compleixi la normativa de prevenció d’incendis de la Generalitat de Catalunya. L’Areny del Molí és un àrea ZEPA (Zona Especial de Protecció d’Aus) dins la Xarxa Natura 2000. En aquest interessant espai natural hi ha un tram fluvial de gran interès ornitològic. Seguint el camí que surt de la zona de pícnic, riu amunt, s’hi poden observar ocells aquàtics com ànecs i polles d’aigua.

 

L’Areny del Molí és un dels espais que s’inclou en el projecte del Camí del Llobregat.  • Areny i riu Llobregat. Foto: Jaume Morera Guixà
  • Fauna del riu Llobregat
  • Senders de l'Areny del Molí. Foto: Jaume Morera Guixà

    + 1

  • Areny del Molí. Foto: Joan Soler Gironès


TURISME D’OLESA

Olesa de Montserrat, als peus de la muntanya de Montserrat, és un municipi ric en cultura i tradició. Situada a la capçalera de la comarca del Baix Llobregat, a la subcomarca del Montserratí, està a mig camí entre Barcelona i el Monestir de Montserrat. El seu entorn natural, amb bells i magnífics paratges, està delimitat pel riu Llobregat i per les serres de Sant Salvador de les Espases i Puigventós. Olesa té marcades arrels agrícoles: en destaca el conreu de l’olivera de la varietat palomar o olesana, autòctona a la població, de la qual s’extreu el reconegut Oli d’Olesa.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

CONTACTA'NS

CAL RAPISSA - CARRER AMPLE, 25 08640 OLESA DE MONTSERRAT

SEGUEIX-NOS

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
Escut Ajuntament Olesa de Montserrat
Consorci de turisme baix llobregat
Diputació de Barcelona
Generalitat de Catalunya

© 2019 TURISME D’OLESA