Turisme d'Olesa
Cerca en el web

La Passió


L’espectacle de La Passió no és només una representació teatral. És la força dels olesans i olesanes que, desinteressadament, plasmen dalt l’escenari l’herència de 500 anys d’història. És la vinculació de tot un poble a aquesta bella tradició, que ha anat passant de pares a fills. Documentada des de 1538, és la primera de les passions guardonada amb la Creu de Sant Jordi (2002).

 

L’esforç altruista dels col·laboradors, tant a nivell artístic com tècnic, abocant tota la seva creativitat, es veu compensat, any rere any, amb milers de visitants. Les representacions del drama sacre es fan des de principis de març fins a l’1 de maig. L’espectacle està estructurat en tres actes, amb el text de Joan Povill i Adserà, fill adoptiu d’Olesa, i la música del compositor Josep Maria Roma, que ha estat enregistrada per l’Orquestra Simfònica del Vallès i el Cor Madrigal, sota la direcció de Salvador Brotons.

 

El 14 d’abril de 1996 entrava al Llibre dels Rècords Catalans amb abast internacional per haver aconseguit reunir dalt l’escenari 729 persones (i una burra).  • LA PASSIÓ
  • LA PASSIÓ
  • LA PASSIÓ

    + 1

  • LA PASSIÓ


Dates
Març, abril i 1 de maig


Informació relacionada

VISITAR

TURISME D’OLESA

Olesa de Montserrat, als peus de la muntanya de Montserrat, és un municipi ric en cultura i tradició. Situada a la capçalera de la comarca del Baix Llobregat, a la subcomarca del Montserratí, està a mig camí entre Barcelona i el Monestir de Montserrat. El seu entorn natural, amb bells i magnífics paratges, està delimitat pel riu Llobregat i per les serres de Sant Salvador de les Espases i Puigventós. Olesa té marcades arrels agrícoles: en destaca el conreu de l’olivera de la varietat palomar o olesana, autòctona a la població, de la qual s’extreu el reconegut Oli d’Olesa.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

CONTACTA'NS

CAL RAPISSA - CARRER AMPLE, 25 08640 OLESA DE MONTSERRAT

SEGUEIX-NOS

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
Escut Ajuntament Olesa de Montserrat
Consorci de turisme baix llobregat
Diputació de Barcelona
Generalitat de Catalunya

© 2019 TURISME D’OLESA