Turisme d'Olesa
Cerca en el web

Fira del Comerç


Amb l’objectiu de potenciar i mantenir viva l’activitat comercial de la vila, l’Associació de  Botiguers i Comerciants d’Olesa organitza diverses fires al llarg de l’any. Durant tot un dia, les botigues treuen al carrer els seus productes, que acompanyen amb activitats d’oci, principalment per als més menuts, concursos, actuacions i tallers. L'Associació fa, a més, promocions, regals i sortejos entre les persones que compren als comerços associats.

 

Fires

Fira de la Primavera (el primer diumenge de març)

Fira de la Tardor (el primer diumenge d'octubre)

Participació com entitat convidada a la Fira de l'Oli

Participació a la Diada de Sant Jordi i Campanya de Nadal  • Estands de comerços olesans a la Fira del Comerç. Foto: Associació de Botiguers i Comerciants d'Olesa
  • Inflables per als més menuts a la Fira del Comerç. Foto: Associació de Botiguers i Comerciants d'Olesa
  • Tallers a la Fira del Comerç. Foto: Associació de Botiguers i Comerciants d'Olesa


Informació relacionada

CICLE FESTIU

TURISME D’OLESA

Olesa de Montserrat, als peus de la muntanya de Montserrat, és un municipi ric en cultura i tradició. Situada a la capçalera de la comarca del Baix Llobregat, a la subcomarca del Montserratí, està a mig camí entre Barcelona i el Monestir de Montserrat. El seu entorn natural, amb bells i magnífics paratges, està delimitat pel riu Llobregat i per les serres de Sant Salvador de les Espases i Puigventós. Olesa té marcades arrels agrícoles: en destaca el conreu de l’olivera de la varietat palomar o olesana, autòctona a la població, de la qual s’extreu el reconegut Oli d’Olesa.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

CONTACTA'NS

CAL RAPISSA - CARRER AMPLE, 25 08640 OLESA DE MONTSERRAT

SEGUEIX-NOS

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
Escut Ajuntament Olesa de Montserrat
Consorci de turisme baix llobregat
Diputació de Barcelona
Generalitat de Catalunya

© 2019 TURISME D’OLESA