Turisme d'Olesa
Cerca en el web

Custusigniada


Pels volts de Sant Jordi, arriba la Custusigniada, la festa organitzada pels diables olesans Custus Ignis. Tot un dia de foc i música per commemorar la diada del patró de Catalunya.

 

Una gran paellada popular, per agafar forces, dóna pas a la tabalada i al correfoc pels carrers del municipi. El fi de festa el posa un gran concert que aplega públic ben divers.  • Custusigniada, festa dels Custus Ignis. Foto: Jordi López Guevara (Tot Olesa Imatges)
  • Custusigniada pels carrers del municipi. Foto: Jordi López Guevara (Tot Olesa Imatges)


TURISME D’OLESA

Olesa de Montserrat, als peus de la muntanya de Montserrat, és un municipi ric en cultura i tradició. Situada a la capçalera de la comarca del Baix Llobregat, a la subcomarca del Montserratí, està a mig camí entre Barcelona i el Monestir de Montserrat. El seu entorn natural, amb bells i magnífics paratges, està delimitat pel riu Llobregat i per les serres de Sant Salvador de les Espases i Puigventós. Olesa té marcades arrels agrícoles: en destaca el conreu de l’olivera de la varietat palomar o olesana, autòctona a la població, de la qual s’extreu el reconegut Oli d’Olesa.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

CONTACTA'NS

CAL RAPISSA - CARRER AMPLE, 25 08640 OLESA DE MONTSERRAT

SEGUEIX-NOS

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
Escut Ajuntament Olesa de Montserrat
Consorci de turisme baix llobregat
Diputació de Barcelona
Generalitat de Catalunya

© 2019 TURISME D’OLESA