Turisme d'Olesa
Cerca en el web

Fira de Sant Jordi


Diferents parades ocupen l’espai públic engalanat amb senyeres per commemorar la Diada de Sant Jordi, patró de Catalunya. Tal com marca la tradició, els ciutadans i ciutadanes s’aboquen a comprar el llibre i la rosa, símbol d’amor, passió, cortesia i amistat.

 

Tot i ser un dia lectiu, a Olesa es respira un ambient festiu i primaveral, els carrers són plens de color. És un dia en què la ciutadania passeja i participa en les activitats organitzades pera la Diada al Parc Municipal, on també es poden trobar autors locals presentant i signant les seves darreres novetats editorials.  • Roses i llibres per Sant Jordi. Foto: Georgina Muñoz
  • Fira de Sant Jordi. Foto: Georgina Muñoz
  • Fira de Sant Jordi. Foto: Jordi López Guevara (Tot Olesa Imatges)

    + 1

  • La rosa de Sant Jordi. Foto: Jordi López Guevara (Tot Olesa Imatges)


Dates
23 d'abril


Informació relacionada

CICLE FESTIU

TURISME D’OLESA

Olesa de Montserrat, als peus de la muntanya de Montserrat, és un municipi ric en cultura i tradició. Situada a la capçalera de la comarca del Baix Llobregat, a la subcomarca del Montserratí, està a mig camí entre Barcelona i el Monestir de Montserrat. El seu entorn natural, amb bells i magnífics paratges, està delimitat pel riu Llobregat i per les serres de Sant Salvador de les Espases i Puigventós. Olesa té marcades arrels agrícoles: en destaca el conreu de l’olivera de la varietat palomar o olesana, autòctona a la població, de la qual s’extreu el reconegut Oli d’Olesa.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

CONTACTA'NS

CAL RAPISSA - CARRER AMPLE, 25 08640 OLESA DE MONTSERRAT

SEGUEIX-NOS

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
Escut Ajuntament Olesa de Montserrat
Consorci de turisme baix llobregat
Diputació de Barcelona
Generalitat de Catalunya

© 2019 TURISME D’OLESA