Turisme d'Olesa
Cerca en el web

Mercat del Parc Rural


El primer dissabte de cada mes l’article de proximitat arriba amb el Mercatdel Pard Rural, organitzat per el Parc Rural de Montserrat, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Olesa i l'Associació Amics i Amigues dels productes del Montserratí.

 

Parc Rural.jpg

 

Les parades estaran obertes fins a les 15.00 h oferint un ampli assortit de productes representatius de l'espai rural del Montserrat: hortalisses, fruits secs, oli i olives, formatges, pa i productes de pastisseria, vins i caves, entre d'altres, així com artesania i cosmètica natural. El Mercat del Parc Rural reivindica “el producte de quilòmetre zero d’Olesa i també dels pobles de l’entorn del Parc Rural del Montserrat. El mercat s’afegeix als paradistes de l’Associació Terra i Mans amb propostes lúdiques per crear una experiència festiva.

 

La iniciativa del Mercat del Parc Rural del Montserrat respon a la voluntat de promoure una agricultura de proximitat, de temporada i sostenible, i es continuarà celebrant a Olesa tots els primers dissabtes de mes. A cada edició, es proposaran noves activitats per animar als visitants a compartir una jornada festiva i consolidar el mercat com un espai de trobada entre productors i productores locals i persones consumidores.  • Mercat de la terra i de les mans. Foto: M.A. Arrufat (Productes del Montserratí)
  • Productes frescos. Foto: M.A. Arrufat (Productes del Montserratí)
  • Mercat de la terra i de les mans. Foto: M.A. Arrufat (Productes del Montserratí)

    + 1

  • Productes de casa. Foto: M.A. Arrufat (Productes del Montserratí)


Dates
Primer dissabte de cada mes


TURISME D’OLESA

Olesa de Montserrat, als peus de la muntanya de Montserrat, és un municipi ric en cultura i tradició. Situada a la capçalera de la comarca del Baix Llobregat, a la subcomarca del Montserratí, està a mig camí entre Barcelona i el Monestir de Montserrat. El seu entorn natural, amb bells i magnífics paratges, està delimitat pel riu Llobregat i per les serres de Sant Salvador de les Espases i Puigventós. Olesa té marcades arrels agrícoles: en destaca el conreu de l’olivera de la varietat palomar o olesana, autòctona a la població, de la qual s’extreu el reconegut Oli d’Olesa.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

CONTACTA'NS

CAL RAPISSA - CARRER AMPLE, 25 08640 OLESA DE MONTSERRAT

SEGUEIX-NOS

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
Escut Ajuntament Olesa de Montserrat
Consorci de turisme baix llobregat
Diputació de Barcelona
Generalitat de Catalunya

© 2019 TURISME D’OLESA