Turisme d'Olesa
Cerca en el web

Concurs de Teatre Vila d’Olesa


Referent del teatre amateur de Catalunya, hi participen grups d’arreu del territori. El Concurs és organitzat per la UEC d’Olesa des de l’any 1984 i és un dels actes destacats de la tardor olesana. Cada diumenge a la tarda, des de finals de setembre fins a finals de novembre, es representen obres amateur d’una gran qualitat al local social de l’entitat.

 

Fora del certamen, el grup teatral de l’entitat presenta una obra pròpia. Els guanyadors es donen a conèixer en un sopar de lliurament de premis a mitjan desembre, en un acte solemne i de germanor.


  • Obra "Torna-la a tocar, Sam". Foto: Joan Plans
  • Obra "Rumors". Foto: UEC Olesa
  • Lliurament dels premis de teatre Vila d'Olesa. Foto: UEC Olesa

    + 1

  • Els premis del Concurs. Foto: UEC Olesa


Dates
De setembre a novembre


Informació relacionada

CICLE FESTIU

TURISME D’OLESA

Olesa de Montserrat, als peus de la muntanya de Montserrat, és un municipi ric en cultura i tradició. Situada a la capçalera de la comarca del Baix Llobregat, a la subcomarca del Montserratí, està a mig camí entre Barcelona i el Monestir de Montserrat. El seu entorn natural, amb bells i magnífics paratges, està delimitat pel riu Llobregat i per les serres de Sant Salvador de les Espases i Puigventós. Olesa té marcades arrels agrícoles: en destaca el conreu de l’olivera de la varietat palomar o olesana, autòctona a la població, de la qual s’extreu el reconegut Oli d’Olesa.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

CONTACTA'NS

CAL RAPISSA - CARRER AMPLE, 25 08640 OLESA DE MONTSERRAT

SEGUEIX-NOS

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
Escut Ajuntament Olesa de Montserrat
Consorci de turisme baix llobregat
Diputació de Barcelona
Generalitat de Catalunya

© 2019 TURISME D’OLESA