Turisme d'Olesa
Cerca en el web

Pedalada de Santa Oliva


Pels volts de la patrona del municipi, la Unió Ciclista Olesana organitza la Ruta BTT Santa Oliva, ideal per recórrer i conèixer camins i senders típics del nostre entorn, gaudir de la natura i fer esport. És el circuit clàssic de 18 km. Ara bé, per als més agosarats hi ha l’extrem: 54 km amb tres voltes al circuit clàssic.

 

Aquest dia els més menuts, també, poden fer la seva ruta amb una pedalada mixta (terra i asfalt)i recuperar forces amb una xocolatada. El circuit infantil és obert a mares i pares per acompanyar la mainada.  • Pedalada ciclista. Foto: Unió Ciclista Olesana
  • Pedalada per l'entorn d'Olesa. Foto: Unió Ciclista Olesana


Dates
Per Santa Oliva


Informació relacionada

RUTES

TURISME D’OLESA

Olesa de Montserrat, als peus de la muntanya de Montserrat, és un municipi ric en cultura i tradició. Situada a la capçalera de la comarca del Baix Llobregat, a la subcomarca del Montserratí, està a mig camí entre Barcelona i el Monestir de Montserrat. El seu entorn natural, amb bells i magnífics paratges, està delimitat pel riu Llobregat i per les serres de Sant Salvador de les Espases i Puigventós. Olesa té marcades arrels agrícoles: en destaca el conreu de l’olivera de la varietat palomar o olesana, autòctona a la població, de la qual s’extreu el reconegut Oli d’Olesa.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

CONTACTA'NS

CAL RAPISSA - CARRER AMPLE, 25 08640 OLESA DE MONTSERRAT

SEGUEIX-NOS

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
Escut Ajuntament Olesa de Montserrat
Consorci de turisme baix llobregat
Diputació de Barcelona
Generalitat de Catalunya

© 2019 TURISME D’OLESA