Turisme d'Olesa
Cerca en el web

La Cursa del Foc d’Olesa de Montserrat és una activitat esportiva molt arrelada al municipi i que és organitzada per l’entitat Club Atletisme Olesa. La 13ª edició d’enguany se celebrarà el proper 16 de juny de 2019 i com cada any, s’esperen més de 600 esportistes de totes les edats per recórrer els carrers de la població.

 

Aquest esdeveniment esportiu consta d’una cursa de 10 km, 5km, una milla urbana i també de diverses curses infantils, anomenada la cursa Fogonet, i que preveu dos recorreguts de 600 i 1.609 m, segons la categoria d’edat.

 

Actualment, aquesta jornada esportiva compta amb un nombrós de serveis com fisioteràpia i serveis de recuperació, dutxes, bossa de l’atleta, entrega de premis, cronometratge, etc.

 

Podeu consultar més informació a l'enllaç corresponent.  • Cursa del Foc. Foto: Club Atletisme Olesa (CAO)
  • cursa foc premis.JPG
  • cursa foc.JPG

    + 1

  • cursa foc nens.JPG


Dates
Per Sant Joan


Informació relacionada

CICLE FESTIU

TURISME D’OLESA

Olesa de Montserrat, als peus de la muntanya de Montserrat, és un municipi ric en cultura i tradició. Situada a la capçalera de la comarca del Baix Llobregat, a la subcomarca del Montserratí, està a mig camí entre Barcelona i el Monestir de Montserrat. El seu entorn natural, amb bells i magnífics paratges, està delimitat pel riu Llobregat i per les serres de Sant Salvador de les Espases i Puigventós. Olesa té marcades arrels agrícoles: en destaca el conreu de l’olivera de la varietat palomar o olesana, autòctona a la població, de la qual s’extreu el reconegut Oli d’Olesa.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

CONTACTA'NS

CAL RAPISSA - CARRER AMPLE, 25 08640 OLESA DE MONTSERRAT

SEGUEIX-NOS

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
Escut Ajuntament Olesa de Montserrat
Consorci de turisme baix llobregat
Diputació de Barcelona
Generalitat de Catalunya

© 2019 TURISME D’OLESA