Turisme d'Olesa
Cerca en el web

Vila d'Olesa de Tir amb Arc


Anualment, se celebra el campionat Vila d’Olesa de Tir amb Arc entre els mesos de maig i juny, tot depenent del calendari oficial de competició. El campionat és obert a tothom, des d’arquers de base fins a sèniors i veterans.

 

L’esdeveniment es duu a terme al Camp Municipal de Tir amb Arc Agustí Valls, ubicat al barri de les Planes (prop del Pavelló Municipal Salvador Boada i la piscina municipal). La capacitat del camp de tir és de 64 esportistes, per la qual cosa, en nombroses competicions, s’han hagut de fer dues jornades, que han comptat amb més de 100 participants.

 

El tir amb arc va arribar a Olesa oficialment l’any 1990, tot i que hi havia hagut competicions anteriors. L’entitat està reconeguda com una de les primeres de l’estat català pels guardons aconseguits, tant per equips com en categoria individual.

   • Competició Tir amb Arc. Foto: TAO
  • Grup participants Tir Arc Olesa. Foto: TAO


Dates
Entre maig i juny


TURISME D’OLESA

Olesa de Montserrat, als peus de la muntanya de Montserrat, és un municipi ric en cultura i tradició. Situada a la capçalera de la comarca del Baix Llobregat, a la subcomarca del Montserratí, està a mig camí entre Barcelona i el Monestir de Montserrat. El seu entorn natural, amb bells i magnífics paratges, està delimitat pel riu Llobregat i per les serres de Sant Salvador de les Espases i Puigventós. Olesa té marcades arrels agrícoles: en destaca el conreu de l’olivera de la varietat palomar o olesana, autòctona a la població, de la qual s’extreu el reconegut Oli d’Olesa.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

CONTACTA'NS

CAL RAPISSA - CARRER AMPLE, 25 08640 OLESA DE MONTSERRAT

SEGUEIX-NOS

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
Escut Ajuntament Olesa de Montserrat
Consorci de turisme baix llobregat
Diputació de Barcelona
Generalitat de Catalunya

© 2019 TURISME D’OLESA