Turisme d'Olesa
Cerca en el web

Excursions saludables “Fem Salut Olesa!"


Els departaments de Sanitat i de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Olesa promouen un seguit de sortides amb l'objectiu d'afavorir la salut i propiciar les relacions socials, a més de donar a conèixer el nostre entorn natural.

 

Les excursions, que s'anomenen Fem Salut, Olesa, es fan els dimarts i dijous laborables, de setembre a juliol. Un guia acompanya els participants per atorgar a l'activitat un component didàctic amb explicacions relacionades amb el patrimoni olesà.

 

Les sortides del dimarts són de dificultat mitjana-alta a causa d'un increment de desnivell i de distància. En canvi, les de dijous estan més enfocades a atendre el públic que es vol iniciar i millorar les seves condicions físiques, per la qual cosa s'aprofita per fer manteniment físic.

 

El punt de trobada és la plaça de Fèlix Figueras i Aragay (davant l'Ajuntament) i l'horari de les excursions és de 9.15 a 13.00 hores.

   • Sortides "Fem Salut, Olesa!". Foto: Jesús Cañizares Martínez


Dates
Tots els dimarts i dijous


TURISME D’OLESA

Olesa de Montserrat, als peus de la muntanya de Montserrat, és un municipi ric en cultura i tradició. Situada a la capçalera de la comarca del Baix Llobregat, a la subcomarca del Montserratí, està a mig camí entre Barcelona i el Monestir de Montserrat. El seu entorn natural, amb bells i magnífics paratges, està delimitat pel riu Llobregat i per les serres de Sant Salvador de les Espases i Puigventós. Olesa té marcades arrels agrícoles: en destaca el conreu de l’olivera de la varietat palomar o olesana, autòctona a la població, de la qual s’extreu el reconegut Oli d’Olesa.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

CONTACTA'NS

CAL RAPISSA - CARRER AMPLE, 25 08640 OLESA DE MONTSERRAT

SEGUEIX-NOS

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
Escut Ajuntament Olesa de Montserrat
Consorci de turisme baix llobregat
Diputació de Barcelona
Generalitat de Catalunya

© 2019 TURISME D’OLESA