Turisme d'Olesa
  • CA
  • ES
  • EN
  • FR
  • DE
Cerca en el web

23/9/2022

Teatre-fòrum: "Jo no soc racista, però..."

23/9/2022

 

El teatre es el mitjà més potenti eficaç per retrobar les nostres emocions associades a experiències.

 

"Jo no soc racista, però...." és una obra de teatre-fòrum de creació col·lectiva, creada per La Xina Teatre, i que té per inspiració els conflictes generats a causa d'actituds i imaginaris racistes i islamòfobs.

 

Sinopsi:

L'Andrea i la Lola són companyes de pis, necessiten poder trobar algú que ocupi l'habitació que queda lliure. Segueixen el procés de buscar a algú a través de pàgines web, com sempre han fet. La sorpresa és que apareix en Soni, que no és el perfil que elles esperaven. Les dues es posicionen de manera diferent davant la possibilitat que en Soni es quedi a casa seva.

 

Potseriorment a la presentació de la peça teatral, el dinamitzador o dinamitzadora de la sessió convida al públic a obrir el debat i a pujar a l'escena per substituir i millorar les accions de la protagonista. L'escena és reinterpretada tantes vegades com les diferents intervencions que proposa el públic.

 

jo-no-soc-racista-pero.png


Horari
19.00h

Preu
Gratuït

Organitzador
Departament de Diversitat i Cooperació de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat

Lloc
Auditori de la casa de cultura


TURISME D’OLESA

Olesa de Montserrat, als peus de la muntanya de Montserrat, és un municipi ric en cultura i tradició. Situada a la capçalera de la comarca del Baix Llobregat, a la subcomarca del Montserratí, està a mig camí entre Barcelona i el Monestir de Montserrat. El seu entorn natural, amb bells i magnífics paratges, està delimitat pel riu Llobregat i per les serres de Sant Salvador de les Espases i Puigventós. Olesa té marcades arrels agrícoles: en destaca el conreu de l’olivera de la varietat palomar o olesana, autòctona a la població, de la qual s’extreu el reconegut Oli d’Olesa.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

CONTACTA'NS

CAL RAPISSA - CARRER AMPLE, 25 08640 OLESA DE MONTSERRAT

SEGUEIX-NOS

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
Escut Ajuntament Olesa de Montserrat
Consorci de turisme baix llobregat
Diputació de Barcelona
Generalitat de Catalunya

© 2019 TURISME D’OLESA